Home Digitalni život Gedžeti koje su potrebne svakom studentu u 2022.

Gedžeti koje su potrebne svakom studentu u 2022.

1535 11/04/2023

Za sada, škola je izašla, a sezona godišnjih odmora je počela. Siguran sam da će studenti, posebno studenti, uživati u ovoj produženoj pauzi. Prepoznajemo da tercijarno obrazovanje može biti izazovno. Međutim, kada se nastava vrati sledeće godine, stvarna igra sticanja obrazovanja i izazov završetka akademske godine biće nastavljeni. U ovom članku ćemo vas obavestiti o nečemu što bi vas moglo zanimati. Pokrićemo sve verovatne uređaje koji će biti korisni svakom studentu u bloku kako bi njihova klasa bila pristupačnija i prijatnija korišćenjem moderne tehnologije 2022. godine.

 

Gedžeti koje su potrebne svakom studentu u 2022.  

 

Najbolji gedžet za decu sa koledža


E-Reader


Izazovno je izabrati i odneti sve te velike tvrdokorne knjige u svoj razred, naročito ako morate da idete po celom kampusu. Mnoge institucije obezbeđuju studijski materijal u e-Book formatu, omogućavajući vam da ga prenesete iz digitalne biblioteke na uređaj koristeći odgovarajuću tehnologiju, kao što je Bluetooth ili kabl. Kao rezultat toga, kupovina e-čitača, konkretno kindle paperwhite, je idealna opcija. Ovaj uređaj će vam omogućiti da pročitate hiljade mekih kopija u rasponu od najprodavanijih romana do novih dolazaka. Pored toga, svoju knjigu tema možete preuzeti ovde i doneti na čas radi lake reference. Ako imate više novca, možete nabaviti e-čitač "velikog brenda", ali čak i oni manje skupi mogu biti korisni.


Stona lampa


Desk lampa je još jedna bitna stavka koju svaki student treba da ima. Ovaj uređaj je koristan jer znamo da većina tercijarnih učenika ostaje kasno da završi domaće zadatke, školske projekte i druge akademske odgovornosti. Na kraju svega, oni takođe izlaze kasno sa svojih noćnih predavanja. Na tržištu postoje mnoge vrste stonih lampi, uključujući lampu sa električnim kablom ili prenosne lampe sa punjivim baterijama. Međutim, LED lampe su isplativije od standardnih sijalica i daju svetliju svetlinu od koje vam oči neće boleti i biti iscrpljene. 


Spoljni čvrsti disk


Iako možda zvuči kao kliše, posedovanje eksternog hard diska biće spasono za studente 2022. godine. Ovaj uređaj može da sačuva sve školske datoteke, eliminišući potrebu za fleš diskom, koji se lako može zaturiti. Ovo je daleko najvredniji proizvod za studente tehnologije, i dizajniran je da bude izuzetno koristan za vaše izveštaje, teze i studije izvodljivosti. Možda je i skupo, pogotovo prilikom kupovine većih skladišnih kapaciteta do 1TB ali verujte mi kada kažem da je sve vredno toga. 


Gedžeti koje su potrebne svakom studentu u 2022.

Power Bank


Opet, banka moći vam može spasiti život tokom karijere na koledžu, naročito 2022. godine. Kada vaši elektronski uređaji, kao što je Huawei mate50 pametni telefon, laptop ili iPad, postanu isušeni ili im poneta baterija, ovaj uređaj je poslednje sredstvo. Razmislite o kupovini energetske banke većeg kapaciteta da biste je odneseli gde god da krenete. Međutim, ne zaboravite da što je kapacitet veći, to je skuplji. Pored toga, pomoći će vam da sačuvate trajanje baterije mobilnog telefona ili tableta dok ste napolju i nema obližnjeg energetskog utikača. Ne zaboravite da ga naplaćujete u potpunosti noću, da ne umre kada je to potrebno.


Slušalice koje otkazuju buku


Ako morate da delite sobu u domu sa nekim ili ste u prepunoj kafeteriji, ali želite da slušate muziku ili podkast, slušalice koje otkazuju buku su najznačajniji uređaj. Lepo je koristiti slušalice u zajedničkom prostoru jer vaši zvuci neće prekinuti vašeg drugara iz doma ili cimera, ali takođe može da otkaže sve zvuke koji mogu da vam upropaste koncentraciju i naporan rad, naročito prilikom pregleda na ispitu. Ovaj uređaj ćete možda naći po sjajnoj ceni ako želite najbolji kvalitet. 


In A Nutshell


Ovi predmeti su od suštinskog značaja za sve studente u 2022. Nadamo se da ćete ga naći da ostanete u koraku sa tercijarnim obrazovnim izazovima.


Latest: Razumevanje više o pametnim satovima kao fitnes alatki
Next: Vrste materijala koji se koristi za izradu predmeta za praćenje
Popular Articles/span>
Back to top