Home Software Prošireno Skladište Na Honor X6: Koliko Možete Da Uskladištite?

Prošireno Skladište Na Honor X6: Koliko Možete Da Uskladištite?

1206 11/05/2023

Honor X6 je moćan pametni telefon koji nudi mogućnosti za skladištenje koje se mogu proširiti, omogućavajući korisnicima da skladište više fotografija, video zapisa i datoteka na svojim uređajima. Ovaj članak će istražiti prednosti proširenog skladišta i način na koji funkcioniše na Honor X6. Takođe ćemo vam pružiti savete o efikasnom upravljanju skladištem i razmotriti koliko možete očekivati da dodate sa opcijom proširenog skladišta. Prošireno skladište je od suštinskog značaja za korisnike pametnih telefona koji treba da skladište mnogo podataka na svojim uređajima. Završićete ovaj članak znajući sve o proširenom skladištu i zašto je to toliko važno za vaš pametni telefon.

Prošireno Skladište Na Honor X6: Koliko Možete Da Uskladištite?

Kako prošireno skladište funkcioniše na Honor X6

Honor X6 nudi prošireno skladište preko konektora za microSD karticu. Ovaj slot se nalazi na levoj strani uređaja i može da podržava microSD kartice kapaciteta do 512GB. Da bi koristili prošireno skladište na Honor X6, korisnici moraju da umetnu microSD karticu u konektor. Kada se umetne, uređaj će prepoznati karticu i automatski preneti datoteke na karticu kako bi oslobodio prostor na unutrašnjem skladištu uređaja. Korisnici takođe mogu ručno da premeštaju datoteke na microSD karticu pomoću aplikacije "Upravljač datotekama" ili promenom lokacije za skladištenje u aplikaciji kamere. Koliko možete da uskladištite na Honor X6? Honor X6 ima osnovni kapacitet skladištenja od 128GB, što je pogodno za potrebe većine korisnika. Međutim, nekim korisnicima će možda biti potrebno više kapaciteta skladištenja za skladištenje dodatnih datoteka i medija i tu su dostupne opcije za skladištenje koje se mogu proširiti. Dodavanjem microSD kartice korisnici mogu da prošire kapacitet skladištenja svog Honor X6 do dodatnih 512GB. To znači da korisnici mogu da skladište 640 GB podataka na svojim uređajima. Maksimalna količina informacija koje mogu biti uskladištene na Honor X6 je proporcionalna veličini datoteke. Na primer, microSD kartica od 512GB može da uskladišti do 160.000 fotografija, 80 sati 4K video zapisa ili 200.000 pesama. Korisnici takođe mogu da odaberu da koriste manje microSD kartice da bi proširili kapacitet skladištenja svog uređaja. Na primer, microSD kartica od 64GB može da uskladišti do 20.000 fotografija, 10 sati 4K video zapisa ili 25.000 pesama. Prošireno skladište Honor X6 zavisi od potreba korisnika i kapaciteta microSD kartice. Honor X6 omogućava korisnicima da skladište više datoteka i medija sa do 512 GB dodatnog prostora za skladištenje.

Prednosti proširenog skladišta

Prošireno skladište na pametnom telefonu pruža nekoliko pogodnosti za korisnike:

1.Povećan kapacitet skladištenja: Prošireno skladište omogućava kupcima da dodaju skladište bez kupovine novog uređaja. Ovo je sjajno za medije i sakupljače dokumenata.

2.Isplativo: prošireno skladište je isplativ način za povećanje kapaciteta skladištenja na pametnom telefonu. Kupovina microSD kartice velikog kapaciteta je generalno manje skupa od kupovine novog pametnog telefona sa većim unutrašnjim skladištem.

3.Fleksibilnost: Skladište koje se može proširiti pruža korisnicima više opcija za skladištenje medija i datoteka. U zavisnosti od njihovih zahteva, korisnici mogu da sačuvaju podatke na microSD kartici ili internom skladištu.

4.Pogodnost: Prošireno skladište je pogodno za skladištenje i prenos datoteka između uređaja. Korisnici mogu lako da uklone microSD karticu sa svog pametnog telefona i prenesu datoteke na druge uređaje ili računare.

Prošireno skladištenje smanjuje upravljanje skladištem uređaja, poboljšava korisničko iskustvo. Korisnici mogu da skladište više datoteka i medija bez čestog brisanja starih sa dodatnim skladištem. Kupci mogu da izbegnu kupovinu novog uređaja sa dodatnim internim skladištem ako njihov uređaj podržava ekstenziju spoljnog skladišta. Ovo će se možda svideti dugoročnim ili štedljivim tehnološkim korisnicima.

Prošireno Skladište Na Honor X6: Koliko Možete Da Uskladištite?

Zakljuиak

HONOR X6 pruža fleksibilno i isplativo rešenje za skladištenje za korisnike, što ga čini odličnim izborom za korisnike kojima je potrebno više kapaciteta skladištenja na svojim pametnim telefonima. Sa dodatnih 512 GB raspoloživog kapaciteta skladištenja, korisnici mogu da skladište više datoteka i medija bez stalnog brisanja starih datoteka kako bi napravili prostor za nove. Ukupno gledano, prošireno skladište je suštinska funkcija za pametne telefone, a Honor X6 ga isporučuje na način koji je pogodan, isplativ i fleksibilan za korisnike.


Latest: Honor X6 Fingerprint Sensor: Fast And Accurate Protection
Next: Beauty meets technology: A closer look at the design and display of the HONOR Magic 4 Pro
Popular Articles/span>
Back to top